Det er mye mer å eie smykker enn å være prangende og bruke ekstravagante mengder penger. Det kan bli din arv og er en veldig god investering. Du må absorbere alle rådene du kan, som vil vise deg hvordan du velger kvalitetssmykker og tar vare på det riktig.

Ikke gå over bord med smykker. Bruk en eller to statement stykker med hver av antrekkene dine. I mellomtiden kan det være fristende å vise frem samlingen din, husk at alt skal ha et fokuspunkt, inkludert antrekket ditt. Velg et lite par øredobber med et matchende delikat halskjede for et konservativt og uformelt hverdagseske eller gå dristig med dinglende øredobber og et matchende chunky armbånd. Dette skaper et fokuspunkt på en positiv måte uten å overvelde øyet.

Shopping for birthstone smykker kan virke enkelt, men noen måneder har mer enn én stein. Juni, oktober, november og desember har alle flere fødselssteiner. Hvis du handler for deg selv og du er fra en flere steinmåned, bestemme hvilken du liker best. Hvis du handler for en gave, ikke vær redd for å spørre mottakeren!

Når du velger smykker til et barn, må du sørge for at det er et element som kan vokse med dem. Du må kanskje ha det størrelse opp i tide, men et element de ville være glad for å ha på seg som voksen vil vare dem livet ut. Velg klassiske stiler med tidløs eleganse.

Du kan bruke en brosje for å få beltet til å skille seg ut, siden det er sikkert å være iøynefallende. De beste stedene å feste brosjen for maksimal visuell innvirkning er midten av midjen og på hoftelinjen.

Prøv å fikse riper i klokke glass før du kaste bort penger på en gullsmeden. Watch ansikter kan lett bli ripete av sin konstante eksponering for elementene. For å fikse dette, prøv å gni en liten mengde av tannkremen din i ansiktet på klokken. Bruk sirkulær bevegelse og se riper forsvinne som magi.

Ikke undervurder kraften i perlesmykker. Perler er ofte ansett som et tilbakeslag til gamle dager. Hvor usanne dette er. Moderne perler kommer i så mange varianter, kan du billig skaffe dem og krydre noen mote stil du prøver å trekke av. De kommer i mange farger og former.

Når du lager eller gir smykker, gjør hvert stykke enda mer meningsfylt ved å velge steiner, perler og farger som kommuniserer forskjellige følelser. Grønne perler som jade og smaragder representerer vekst og vitalitet, noe som gjør dem ideelle gaver til forventende mødre, nygifte eller kanskje venner som er spesielt aktive i miljøvennlig livsstil og initiativer.

Rengjør alltid alle smykkene dine, både etter og før du bruker det. Dette vil hjelpe deg å huske å holde den polert før du lagrer den for en lang periode. Holde smykker rent og trygt vil forlenge levetiden til alle typer brikker, inkludert metaller og alle typer steiner.

Mens du har smykker er veldig fint, bør du være veldig forsiktig med prosessen med å få det. Det er mennesker over hele verden som bruker all sin tid på å preying på naive. Følge disse tipsene vil hjelpe deg å oppdage et problem når det er en.

Glitrende Med De Riktige Smykkene