Renheten av gull smykker oftest slitt kommer i en rekke områder; 24k har den høyeste mengden gull, og 10k har minst. Alle har forskjellige preferanser om hva de liker, og denne artikkelen vil gi deg noen råd for å hjelpe deg med å velge det perfekte smykkestykket for deg.

Hvis du ønsker å kjøpe Sterling sølv smykker Sørg for at du har en magnet med deg og et godt øye. Etterligninger vil bli tiltrukket av magneten. Dette er en enkel måte å gjenkjenne kvalitet. Ekte Sterling flis har alltid en slags kjennetegn stempel på den, for eksempel. 925, Sterling eller ster. Hvis det ikke er merking på brikken, kan det ikke være Sterling sølv.

Noen klassiske og svært rimelige typer smykker som er tilgjengelige er perler. Dette er veldig klassiske stifter til enhver samling. De er også tilgjengelige i tre typer som inkluderer naturlig, imitasjon og kultivert. Det er mange farger og variasjoner tilgjengelig som klassisk hvit, rosa, gull, svart, etc.

Prøv å legge til noen industrielle metaller i samlingen din. Det er mer til metall smykker enn bare gull og sølv. Industrielle metaller inkluderer rustfritt stål, titan, wolframkarbid og wolfram. Industrielle metaller gir en mye bedre glans og er mer holdbare og mindre utsatt for skade. Titan er kjent for å være mer lett, rustfritt stål og kan polering til det praktisk talt gløder. Wolframkarbid kan motstå riper i lang tid, samt å være et mørkt metall.

Det beste verktøyet for enhver smykkejeger, enten du søker etter personlig skatt eller for profitt i å gjenvinne gull eller sølv, er en gullsmeds loupe. Gullsmedens loupes er små, men kraftige forstørrelsesinstrumenter designet spesielt for bruk i å undersøke smykker på svært nært hold. Noen gullsmed loupes har også et innebygd, batteridrevet lys som kan være svært nyttig hvis du undersøker stykker i et svakt opplyst område. De fleste gullsmed loupes er ekstremt økonomisk i pris og kan hjelpe deg å få mest mulig ut av smykker-kjøpe dollar, spesielt når du kjøper fra brukte kilder.

Smykker er ofte svært vanskelig å kjøpe for en venn eller kjære fordi det er så mange forskjellige stiler og typer smykker som det er folk å bære den. Armbånd er en flott løsning for mange og er tilgjengelige i et stort utvalg av stiler laget for de mest fanciest av anledninger til casual hver dag slitasje. Vanlig sølv og gull bangles er en stift for de fleste kvinner, men sjarm eller skyve-perle stil armbånd tilbyr kjøperen og brukeren muligheten til å tilpasse armbåndet helt, samt gi programlederen en hel rekke ekstra gaver å gi i fremtiden med kjøp av mer sjarm eller perler.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, kommer renheten av gullsmykker folk oftest bærer i en rekke områder. Bruk råd fra denne artikkelen neste gang du handler for gull smykker for å gjøre deg en informert beslutning.